Husqvarna Automower 310 Robot plæneklipper

En robotplæneklipper slår automatisk dit græs for dig. Den kan slå din græsplæne flere gange om dagen, og er en glimrende investering. Husqvarna robotplæneklipperen er batteridrevet og producerer ingen emissioner. Det bruger også meget lidt strøm, så driftsomkostningerne er lavere end benzinklippere. Den kan slå din græsplæne af sig selv, så der er ikke behov for en partner til at overvåge dens drift.

En anden stor funktion er muligheden for at programmere din Automower til at følge en forudindstillet tidsplan. Du kan programmere automoweren til at klippe en vis procentdel af din græsplæne hver dag eller til at klippe græsset med en bestemt højde, hver gang det passerer. Du kan også justere plæneklipperens højde ved hjælp af den store knap. Højdeindstillingerne kan tilpasses efter græshøjden i din have.

Husqvarna Automower 310 er en robotplæneklipper udstyret med den nyeste smarte teknologi –digitalafbetaling.dk. Med Connect@Home-appen kan du styre plæneklipperen uden at skulle røre ved den. Denne plæneklipper bruger Bluetooth-teknologi til at kommunikere med din smartphone og fungerer inden for en rækkevidde på 100 fod. Du kan endda tilpasse dens udseende ved at tilføje racerstriber, mariehøns eller cammo til den. Selvom det måske ikke er den perfekte plæneklipper, har den de funktioner, du ønsker i en robot.

Robotplæneklippere er ikke beregnet til at erstatte manuelle plæneklippere helt. De er ikke praktiske til større værfter, og de eliminerer ikke behovet for at skubbe en skubbeklipper, trimme græsset og fjerne tangles. Den største fordel ved robotplæneklippere er, at de kræver mindre vedligeholdelse end deres gasdrevne kolleger og er mere miljøvenlige. Desuden kræver de ikke olieskift eller luftfiltre. Disse faktorer gør robotplæneklipperen til en fremragende investering for enhver husejer.

De fleste robo plæneklippere er udstyret med indbyggede sensorer, og de kan klippe i et tilfældigt mønster. Ved at bruge indbyggede sensorer klipper disse enheder din græsplæne i et tilfældigt mønster og efterlader kun små udklip. Derudover kan de klippe gennem forhindringer uden at samle afklip op. De grundlæggende modeller leveres med et indbygget kontrolpanel, men de højere modeller har fjernfunktioner, så du kan fjernstyre dem eksternt.

Husqvarna robotplæneklipperen har tre knive og kan håndtere græs så højt som 3,6 tommer. Dette gør den ideel til værfter på op til 1/2 hektar, og plæneklipperen har også en automatisk slukningsfunktion for at forhindre personskade. Derudover er Husqvarna-plæneklipperen sikrere end andre robotplæneklippere, og batterilevetiden er højere end gennemsnittet. Husqvarnas robotplæneklipper kan også navigere på smalle stier og registrere regn for at reducere risikoen for ulykker.