Måder at lindre stress; Hvordan man kan holde jordforbindelse i en stressende verden

Formål: At undersøge forholdet mellem hjelm brug og cykel-relaterede traumer skade resultater blandt cyklister med hoved / hals skade i USA. Metoder: Data fra 2002-2012 National Trauma Data Bank blev brugt, herunder alle traumecykelryttere involveret i cykelrelaterede ulykker, cykelairbag hvis primære årsag til hospitalet eller intensivafdelingen ophold var hoved eller hals skade. Aktuelle undersøgelser tyder på, at børn, der bærer hjelme oplever færre hovedskader og nedsat sværhedsgrad af skader. 10. Rivara, F. P., Astley, S. J., Clarren, S. K., Thompson, D.C. & Thompson, R. S. 1999. Fit af cykel sikkerhedshjelme og risiko for hovedskader hos børn. 14. Thompson, D.C., Rivara, F. P. & Thompson, R. 1999. Hjelme til forebyggelse af hoved-og ansigtsskader i cyklister.

Takket være flere store luftventilationskanaler giver uovertruffen luftventilation, og JBM behandler alle de indvendige foringer af denne hjelm med en antibakteriel og antimikrobiel beskyttelsesproces, der forhindrer bakterier og bakterier ophobning. Cyklen skal have passende spejle og lys til din beskyttelse. Blot for at nævne, andre vigtige faktorer at tilføje i din at gøre listen omfatter kontrol på de bedste cykelhjelme anmeldelser og dommere, brand popularitet, kundefeedback, pålidelighed blandt andre faktorer. 13. Standarder Australien 2009. As / Nzs 2512.1:2009 Metoder til test af beskyttelseshjelme Del 1: Definitioner og hovedformer. Juli 1, 1990 en lov, der kræver iført en godkendt sikkerhedshjelm af alle cyklister (medmindre fritaget) trådte i kraft i Victoria, Australien.

En søgning af litteraturen 1991-1993 produceret 50 artikler fra forfattere i fire kontinenter, men med det meste arbejde, der rapporteres fra Nordamerika og Australien. Uddannelsesprogrammer i forbindelse med lovgivning synes fra litteraturen at være en god måde at øge bærefrekvensen på. En anden god gave er bøger.. Dine fødder er meget vigtige, og det er vigtigt, at du får gode sko. Kampagner til fremme af hjelme i hele Fællesskabet kombineret med lovgivning har størst succes med at øge brugen af hjelme og mindske skaden. Ved hjælp af flere logistiske regression, forbindelsen mellem hjelm brug, Skade sværhedsgrad score (ISS), længden af ophold på hospitalet (HLOS) og Intensivafdeling (ICULOS), og dødelighed blev undersøgt.

Baggrund: Det er vigtigt at identificere faktorer, der forudsiger brug af hjelm, for at afbøde skader og dødelighed som følge af cykelulykker. Der har været små stigninger i hjelm iført blandt rekreative cyklister, til 20,7 procent i hovedstadsområdet og til 17,5 procent i de regionale centre. I både storby- og landområder har gangsticyklister i alle aldre lavere hjelmrater end cyklister på veje (A). 1989-undersøgelsen af cykelhjelme af børn på primær- og sekundærtrinne, der cykler til/fra skole, viste, at antallet af elever i grundskolen i 1989 er steget til 73,8 procent i hovedstadsområdet og til 56,2 procent i egnscentrene. Antallet af pendlere steg til 48,8 procent i hovedstadsområdet og til 11,7 procent i de regionale centre.

De områder, der er blevet drøftet, omfatter produktion og vurdering af yderligere dokumentation for hjelmenes beskyttende virkninger; strategier til at øge brugen af hjelm og evaluering af resultaterne af lovgivningen om hjelmvævning og om skadesprocenter. De spørgsmål, der præsenteres her, understreger blot det alvorlige behov for en tidlig evaluering af beskyttelsesudstyr, der er vedtaget i sports- og fritidsaktiviteter. Vi tilbyder en komplet linje af 2020 nyeste sportsudstyr og udstyr til alle dine sportslige købskrav. Der blev fundet betydelige reduktioner i antallet af cyklister, der blev dræbt eller indlagt på hospitalet efter at have lidt hovedskader, i lovens første år. Nogle af de mere vigtige skridt, som banede vejen for dette vigtige initiativ (menes at være den første statewide lovgivning af sin art i verden) er beskrevet, og dens virkninger er analyseret.