Sådan vælger du den bedste kryptotegnebog

Når du vælger den bedste cryptocurrency-tegnebog, er der mange ting at overveje. En tegnebogs design ud over dens funktioner og sikkerhed kan påvirke, hvor mange kryptokurver du er i stand til at bruge, samt hvor sikker din konto er. Selvom Bitcoin er velkendt, er der mere end 4.000 kryptokurver. At vælge den mest populære tegnebog er muligvis ikke det bedste valg. Nogle tegnebøger har høje netværksgebyrer. Du bør vælge en tegnebog, der har gode sikkerhedsfunktioner, hvis du vil beskytte dine aktiver.

Luno, en tegnebog, der er nem at bruge for dem med lidt viden om kryptokurrency, er en god mulighed. Denne tegnebog kan bruges i flere områder og giver dig mulighed for at foretage indskud i din lokale valuta. Luno tilbyder internetadgang, der afspejler sin mobile grænseflade. Luno er blevet rost af mange brugere som et godt alternativ til traditionel netbank. Luno er ikke en budget tegnebog.

Tofaktorautentificering er et must for kryptoer. Du bliver nødt til at bevise din identitet ved hjælp af en anden faktor såsom din telefon. Før du kan få adgang til din konto, vil de fleste børser give dig en bekræftelseskode. Du kan gemme mange kryptokurver ét sted med de bedste tegnebøger.

Atomic Wallet er et godt valg, hvis du ønsker at investere i Bitcoin. Selvom den tilbyder en enkel grænseflade, kan denne mobile tegnebog opkræve skjulte gebyrer, når den er tilsluttet en platform. Det understøtter cirka 500 stabile og altcoins. Det kan bruges til at gemme eller overføre kryptokurrency ved hjælp af dit fiat-valuta bankkort. Den mobile brugeroplevelse er fremragende. Det er ikke den bedste cryptocurrency tegnebog, fordi der er bedre alternativer.

TrezorX er en anden populær tegnebog. Det koster $ 150, men har flere sikkerhedsfunktioner. Selvom Ledger ikke er så intuitiv som Trezor Model T, tilbyder den flere funktioner til en billigere pris. Trezor kan tilsluttes mobile enheder. Ledger integreres også med dApps bedre end Trezor. Ledger er sikrere end Trezor.

Coinbase Wallet er et populært valg for dem, der er nye inden for krypto, og dem, der har ringe eller ingen erfaring. Det integreres problemfrit med alle bankkonti og er hurtig og enkel at bruge. Det understøtter næsten 200 kryptoaktiver. Coinbase er i stand til at understøtte en bred vifte af kryptokurrency, i modsætning til andre krypto-tegnebøger. Hvis du ikke er bekendt med, hvordan det fungerer, skal du være parat til at betale højere gebyrer. Det er stadig en mulighed, du kan bruge, selvom det har nogle ulemper.

Electrum, som ikke er open source, er en anden populær mulighed. Det leverer proprietære softwaretjenester såsom muligheden for at opkræve brugerdefinerede transaktionsgebyrer for store transaktioner. Nogle sikkerhedsfunktioner mangler, såsom en avanceret krypteringsmekanisme. Det er dog den første Bitcoin-tegnebog, der introduceres på kryptomarkedet. Electrum er en Python-baseret kryptovalutatjeneste, der tilbyder kryptotjenester med høj hastighed og lav ressource. Electrum giver brugerne mulighed for at indstille deres egne transaktionsgebyrer.