Sales Management og lederskab – de er ikke det samme!

Salgschefer har i dag normalt to roller. Først, de har til at styre og administrere salgsgruppen. For det andet, de forventes også at udvise lederskab i salgsgruppen. Disse er to forskellige roller.
De fleste salgschefer er trænet i færdigheder, forvaltning og administration, men kun få bliver undervist i ledelse. De er simpelthen forventes at føre – en meget dårlige og risikable strategi.
Jeg ønsker at drøfte generelle ledelsesudvikling først.
Lederskab – indstilling visioner/mål og derefter bemyndigelse og motivere andre til at udføre disse visioner/mål.
Nogle mennesker viser lederevner naturligt. Vi så dem som vi voksede op. De var Studenterrådet ledere, atletisk hold kaptajner, klub præsidenter, osv.
De fleste ledere skal uddannelse i ledelse, og det tager en forpligtelse fra corporation fordi det vil tage tid og dedikation. Men belønningen kan være fænomenal. Virksomheden bliver nødt til at:
• Forpligte sig til udvikling af mennesker.
• Forpligte sig til at udviklingsmæssige programmer – nøgleordet for uddannelse er udviklingsmæssige.
• Forpligtelse til langdistanceflyvninger, desværre intet godt nogensinde synes at ske hurtigt. Så skal corporation holde kørende folk udvikling uanset andre initiativer, programmer og arrangementer.
> Fra vores erfaring, det tager mindst 6-12 måneder, og du bør ikke forhaste det. Dette er ikke en begivenhed.
Der er 3 faser af udvikling.
• Bringe “lederskab vision” ind i kulturen-gør det en del af organisationen og begynde at få “købe” fra alle fremtidige deltagere. Skabe forventning.
• Adfærd udvikling programmer selskabet bred – bringe i alle afdelinger. Dette vil skabe ledere i hele organisationen samt forbedre overordnet arbejdsmiljø.
• Re-håndhæve uddannelse, støtte den og bruge den. Gøre uddannelse del af regelmæssige personale vurderinger, anmeldelser mv. Du får hvad du inspicere.
Ledelse er ikke blot den administrerende direktør eller formand; Det skal være på alle niveauer i en virksomhed.
Forestil dig hvordan din virksomheds bundlinje ville blive påvirket, hvis alle dine ledere kunne opfylde en lederrolle, når det er nødvendigt og derfor forbedret ydeevne ved at blot 3% – 8% eller mere?
Nu, Sales Team Leadership kan gøre dette og meget mere.
Salg projektlederen skal gøre to ting – udvikle holdenes færdigheder og derefter føre dem til succes.
• Først, lederen skal kende de færdigheder og knowledge base med hver teammedlem behov for at gøre deres job.
• Det andet lederen skal Vurder hvert holdmedlem kompetenceudvikling i hver dygtighed og knowledge base.
• For det tredje, træne og forbedre færdigheder og viden om nødvendigt.
Hvorfor er det nødvendigt?
Vi kan ikke blot tillader folk at udvikle på egen hånd. Hvis du ønsker dine medarbejdere til at udføre færdigheder og bruge vidensbasen kompetent skal du lære dem de færdigheder og viden base du vil have dem til at bruge. Hvis du overlade det til dem, vil de lære noget. Håber det er, hvad du ønsker er virkelig risikabelt.
Ingen har en “færdighed vakuum.” Hvis de ikke er lært, vil de skabe det selv. Ligesom børn, hvis du ikke lære dem dine værdier, vil de skabe deres egne. Hvis behovet er der, vil det blive mødt, en eller anden måde.
Nu vokser lederrollen. Når mål for salgsteamet angives gør hver leder følgende i en form.
1. Opret en Vision for hver af opgaverne
2. oprette Team til at udvikle og opnå GPS – dvs, mål, Plan og skridt til at fuldføre visionen
3. Styrk holdet
4. fremstille kort sigt succeser for at holde GPS i live
5. holde sig for langdistanceflyvninger
# 5 må være det vigtigste skridt. Hvor mange af jer har været i virksomheder, der får alle begejstrede for et nyt program, skubbe det svært for et par uger, og derefter få alle begejstrede for et andet program? Det første program aldrig har succes fordi det ikke var givet tid til at udvikle.
Afslutningsvis byder lederskab på mange fordele og de fleste organisationer skal specifikt udvikle denne færdighed for dens ledere. Det kræver ledelse at bringe det i, men.
Belønningen vil være umagen værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.