Hvad hver tæppe renere behov at vide om jord

Copyright 2006 Janitorial butikken

For at forstå hvordan man kan rense tæppe, vi har brug at vide, hvilken jord og problemerne det præsenterer. Jorden i tæppe er et stof, der er fremmed for den løber konstruktion. Jordbunden indeholder stoffer som snavs, sand, mad, olie, hår, støv og andet, der finder sin vej ind på gulvtæppet. Tæppe ikke kun fælder jorde, der falder på det, men det fungerer også som et filter for miljøet. Støv, skæl, sod, gasser og lugte er alle fanget i gulvtæppet.

De fleste jord findes i gulvtæppet er sand og snavs spores i af mund trafik. Denne type af jord er slibende gulvtæppet og er hvad der forårsager tæppe til at bære. Grynet sagen faktisk sår og skrammer fibre af tæppe, hvilket resulterer i en kedelig, slidte udseende. Resten af jorden fundet i tæppet er som regel fedt og olier. Denne type af jord er sure, hvilket er grunden til de fleste tæppe rengøring kemikalier, er alkaline rengøringsmidler. Alkaliske rengøringsmidler neutralisere syrer for at fjerne fedt og olier.

Jord og snavs betragtes “vandopløseligt” olie, fedt og faste stoffer anses for “uopløseligt”, hvilket betyder, at de ikke kan opløses i vand eller opløsningsmidler. Fordi jord og snavs er opløselige, er de mere let fjernes med støvsugning og udvinding. Men det er den vanduopløselige stoffer, at professionelle tæppe rengøringsmidler er mere bekymrede.

Et af de problemer uerfarne carpet cleaners har efterlade rester i tæppet. Dette er en af hovedårsagerne til de ofte kaldes tilbage til jobbet – rest forårsager hurtig re tilsmudsning, hvilket fik telefonopkald fra utilfredse kunder.

Hvad med “tilsyneladende” jord? Tilsyneladende jord ikke faktisk jord på alle. Det er simpelthen slidt udseende af den løber, der gør det ud som om det er beskidt. Travl gangene har ofte slid mønstre og ridser i fibrene, der simpelthen ikke kan gendannes med rengøring. Når tæppe rengøring entreprenører Se tæpper med disse betingelser, er det bedst at forklare det til kunden, før arbejdet begynder så de forstår, at du ikke kunne reparere slid mønstre.

Følgende er de nødvendige skridt for at fjerne jord fra gulvtæppet:

1. Fjern tør jord, sand og faste stoffer ved støvsugning.

2. suspendere jorden. Herved adskiller jordbunden fra gulvtæppet, så det kan fjernes. Der er 4 nøgler til jord suspension: temperatur, agitation, kemiske indsats og tid. Hvis en af disse fire er manglende eller nedsat, skal du kompensere for det ved at øge en af de andre tre. For eksempel, hvis du ikke har nok opvarmet vand, kan så du kompensere med yderligere agitation.

3. jord fjernelse (udvinding). Dette opnås ved føres (damp rengøring eller varmt vand ekstraktion metode), absorption (spin bonneting), eller efter tørringen (tørre pulver, der er støvsuget op).

4. rake tæppe så at wand mærker eller slyng mærker er fjernet.

5. det sidste skridt er tørring gulvtæppet. Dette skal ske så hurtigt som muligt for at undgå problemer som re tilsmudsning, meldug og lugt. Den hurtigste måde at tørre tæppe er med fans eller luft movers. Forståelse af jord og hvad det tager for at fjerne det ordentligt fra tæppe er det første skridt til at yde Tæpperens tjenester i din virksomhed. Og når fjernet ordentligt, resulterer i tilfredse kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.